LUNE CARLSEN og SØREN SEBBER

Støttekoncert til fordel for Lions humanitære arbejde.
FREDAG den 22. marts 2019 kl. 20:00 i Glostrup Bio

Prisen er så lav som 195 kr.

Lune Carlsen er bare Kim Larsen, når han trykker den af. I selskab med den forrygende guitarist og kapelmester Søren Sebber bliver det en fest.
Når de to herrer folder sig ud på scenen med alle de gode Gasolin- og Kim Larsen-sange, så koger salen.

Søren Sebber er en professionel selvlært musiker og sanger, og han kan spille på de fleste instrumenter. Han er bl.a. kendt fra Hit med sangen og Fællessang på Charlie. Han optræder han med kunstnere som Bobo Moreno, Monique, Amin Jensen, og Anette Heick for blot at nævne nogen.
Jan Lune Carlsen kører landet tyndt og har efterhånden optrådt til mange forskellige arrangementer i det ganske land med Kim Larsen repertoire.
Vi garanterer en god og lun aften, hvor du for en stund bliver ført tilbage til en fed tid, anført af to talentfulde fortolkere.
Glostrup Bio har velvilligt stillet sig til rådighed med billetsalg, men Lions Club Glostrup er arrangør af koncerten.

Billetsalget er startet. Køb billet her: Glostrup Bios hjemmeside .

Hvis du gemmer din billet, kan du ved aflevering af billetten få 50 kr. refunderet på køb af stadeplads til et af vores loppemarkeder på Glostrup Torv, der afholdes hver lørdag i perioden maj til august måned 2019.

Støt Lions humanitære arbejde - og få samtidig en glad aften i byen.