Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2018DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Loppemarkeder på Glostrup Torv
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.

>> Læs mereKræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 VESTEGNENS GOSPEL FESTIVAL Billede af Linda
  Linda Andrews var konferencier
  

Trods en massiv markedsføring gav festivalen ikke noget overskud til humanitær uddeling i lokalområdet. 

Derimod blev arrangementet en publikumsmæssig succes.

Følgende artikel er hentet fra Vestegnen, og skrevet af Peter Erlitz: 

Selv om alt fungerede perfekt, og selve arrangementet var en succes, så skabte Vestegnens Gospel Festival i lørdags i Glostrup Hallen ikke noget økonomisk overskud.

Blandt andet det gode vejr er utvivlsomt en del af forklaringen. Resultatet er dog, at Lions Club Glostrup, der stod bag Vestegnens Gospel Festival, ikke i denne omgang fik et overskud, som kan uddeles til humanitære formål.

Vestegnens Gospel Festival havde ellers fået støtte fra AG København. Når publikum købte en billet, modtog de samtidig et gavekort til et håndboldshow i efteråret.

Det blev i øvrigt en fin eftermiddag i Glostrup Hallen med topunderholdning af fire veloplagte og dygtige gospelkor: A-Town Albertslund, Glostrup Gospel, IceGlory Ishøj og Mosede Kirkes Gospel. Ind imellem sang X Factor vinder Linda Andrews med sin store stemme, og viste sit gode og mangeårige kendskab til gospel sang, og Linda Andrews var også festivalens konferencier.

Publikum fik en stor oplevelse i Glostrup Hallen

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark