Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationAktiviteterLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2017Glostrup festival - kræmmer- og loppemarDonationerPresseVenskabsklubLinks
  Om Lions   Om klubben   Medlemmer   Bliv medlem   Bestyrelsen   Udvalg   Møde og aktivitetskalender   Mødelokale   Socialt samvær   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Glostrup Festival
Lions Club Glostrup deltager i Glostrup Festival 2017 med et lørdags- og søndags Kræmmer- og loppemarked

>> Læs mereKræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober 2017.

>> Læs mereLoppemarkeder på Glostrup Torv
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen hver lørdag kl. 11:00.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 

 Velkommen til Lions Club Glostrup

Lions Club Glostrup er oprettet den 20. april 1963 og er en del af Lions Clubs International, der startede i 1917 i USA. Lions er i dag verdens største private internationale hjælpeorganisation med over 1,4 million medlemmer i over 160 lande. 

Alle medlemmer har tilknytning til Glostrup By. Til vore møder har vi lånt et lokale på Leragergård, Vældegårdsvej 30, 2600 Glostrup. Lions er fuldt åbent i forhold til offentligheden. Der er ingen hemmelige ritualer ceremonier o.lign. Vi diskuterer hverken politik eller religion.

Et af formålene med Lions er gennem aktiviteter at indsamle penge til uddeling. Offentliggørelse af vore aktiviteter sker blandet i "Det sker i Glostrup", ligesom du kan finde dem på vores Web-site.

I Lions Club Glostrup har vi besluttet at bruge indsamlede midler således:

Normalt ca. halvdelen lokalt og den anden halvdel på nationale og internationale projekter.

Vil du vide mere, efter at have set vores Web-site, er du velkommen til at kontakte ethvert af klubbens medlemmer.

 

MelvinMelvin Jones Jones

Grundlægger af Lions Club International

 

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark