Klubben - klubben søger nye medlemmer

Vil du gerne hjælpe andre ???
Har du idéer til nye projekter ???

Så er Lions Glostrup sikkert noget for dig

Vi har ideer til nye projekter og vi vil gerne føre disse ud i livet...
Men vi mangler hænder!! Har du nogle vi må låne ???

Bliv medlem af Lions Glostrup
Du får en fantastisk mulighed for at følge pengene fra den glade giver og direkte til den lykkelige modtager... Det er der ingen humanitære organisationer, der kan tilbyde dig i samme omfang!

Hvordan bliver du medlem
For at blive medlem af Lions Glostrup, er det en fordel at have tilknytning til lokalområdet ved enten at bo eller arbejde her. Dette er dog ikke afgørende; vi har f.eks. et medlem, der har bopæl på Amager.

Efter at være informeret om hvad Lions Club International er, bliver du inviteret til et møde, hvor du får mulighed for at mødes med alle medlemmerne og at præsentere dig selv! Er du herefter stadig interesseret i medlemskab, bliver du optaget i klubben som medlem.

Medlemskabet i Lions Glostrup er samtidigt et medlemskab af alle 45.000 Lions klubber, fordelt over hele verden, Det koster 725 kr. pr. kvartal at være medlem af Lions Glostrup.
Kontingentet dækker afgifter til Lionsorganisationen, måltider på vore klubmøder mv.

Vi bruger gennemsnitligt 5-10 timer om måneden på vores lionsarbejde.

De første år tilknyttes du en mentor, som løbende vil hjælpe med at sætte dig ind i lionsarbejdet.

Klubmøder
Den anden mandag i hver måned - bortset fra juli - er der klubmøde. Disse foregår på Leragergaard.

Foruden alle de officielle hensigter med organisationen, får du et bredt socialt venskab og omgangskreds.

Har det din interesse ???
Er dette noget som har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte klubben for yderligere oplysninger på mailadressen glostrup ved lions prik dk